Selecteer een pagina

Uitdaging

Global Blade service b.v. is een bedrijf gespecialiseerd is het onderhouden en repareren van windturbinebladen. Dit unieke werk wilden ze graag delen. Daarom hadden ze een duidelijke website nodig waarop duidelijk en snel hun werk te zien is.

Resultaat

Speciaal voor Global Blade service b.v. hebben we een site ontworpen die op alle toestellen en in meerdere talen goed te zien is. Zodat er nooit mensen afhaken omdat ze de pagina niet duidelijk zouden kunnen zien. Resultaat: mooie responsive site die automatisch de juiste taal selecteert.

Site past zich automatisch aan op het schermformaat.

Ontdek het zelf, ga naar de site

Design

De site is hellemaal ontworpen naar de huisstijl van Global Blade service.

Talen

Speciaal voor mensen in uit buitenland hebben we verschillende talen ingebouwd.

Responsive

Deze site past zich aan aan het apparaat en schermgrootte van de gebruiker, zodat de site altijd goed zichtbaar is.

SEO

De website is speciaal geoptimaliseerd zodat de website zo hoog mogelijk in Google komt te staan.

Mooi van buiten, slim van binnen

Deze website ziet er niet alleen heel mooi uit, hij heeft ook veel slimme snufjes onder de motorkap

Zelf referenties toevoegen

Een website up-to-date houden is heel belangrijk. Bezoekers waarderen het niet als een site enkele jaren niet bijgewerkt is. Daarbij kijkt Google hier ook naar, een site die regelmatig wordt bijgewerkt zal hoger in de zoekresultaten van Google komen. Daarom kunnen de werknemers van Global Blade service ook inloggen op een beveiligd gedeelte van de website waarop ze gemakkelijk berichten kunnen plaatsen en tekst aanpassen.  Ook kunnen ze via een app op de smartphone snel een recensie plaatsen. Hierdoor plaatsen ze vaak direct na de klus foto’s en een korte beschrijving van wat ze gedaan hebben. Snel, makkelijk en interessant voor de klant.

Neem nu contact op voor meer informatie