Selecteer een pagina

Corné van den Brink

Webdesigner / IO student TUdelft

Ik houd er van om technische en tegelijk creatieve dingen maken. Een website is exact zoiets, het moet er van de buitenkant mooi uitzien en het moet onder de motorkap goed werken.

Naast websites maken studeer ik Industrieel Ontwerpen aan de technische universiteit in Delft. Daar wordt ik opgeleid tot ontwerper van de meest uiteenlopende producten die we dagelijks gebruiken. Op het eerste gezicht lijkt het ontwerpen van producten iets totaal anders dan websites ontwikkelen. Toch heeft het veel overeenkomsten, in beide gevallen moet je heel goed kijken hoe een gebruiker met een product, of een bezoeker met een site omgaat. Hoe kun je de aandacht van gebruikers trekken, en hoe weet deze bijvoorbeeld  direct hoe hij zich op de site moet navigeren? Hiervoor zijn duidelijke knoppen nodig en is een heldere lay-out noodzakelijk, bij productontwerpen zouden we deze onderdelen ‘usecues’ noemen.
Daarnaast is de website aan achterkant een ingewikkeld systeem, wat goed en duidelijk in elkaar hoort te zitten. Bij het bouwen van een website kom je vaak voor uitdagingen te staan. Er zijn altijd dingen die niet helemaal vanzelf goed gaan dat maakt het ook juist zo leuk.

Montgomerylaan 54
2625 PP Delft
(werkdagen)

Lupineveld 1
3773 CT, Barneveld
(weekend)

linkedin_64pxfacebook_64pxgoogleplus_64pxmail

Snel reactie

Denk met u mee

Hulp op afstand

Persoonlijk contact

Neem nu contact met mij op

Heeft u interesse of vragen? Wacht dan niet langer!

Bel mij
Navigatie